Reseller

Bilmodecenter grundades 1979 och har sedan starten levererat prestanda & uppgraderingar i mer än 44 år. Vår inriktning är premium bildelar, seriösa återförsäljare är i första hand vår målgrupp. 

Vill du också sälja premiumvarumärken? Du kan ansöka om att bli återförsäljare som är busenkelt. Skicka oss Dina företagsuppgifter inkl org nummer så fixar vi resten. info@bilmodecenter.se Samma ägare och personal har varit med sedan starten vilket borgar till trygga köp och ett långsiktigt arbete för bästa utveckling.

Idag finner Du  agenturer för H&R, Bilstein, Brabus, ABT Sportline, BMC sportluftfilter, Foliatec, Koni, AP Suspension från KW Suspension.

Bilmodecenter har sedan starten valt att endast arbete med leverantörer inom Europa där produktutveckling, tillverkning, lager finns för att säkerhetsställa bästa kvalitet, driftsäkerhet, funktion. Vi har valt att undvika lågprisprodukter från exempelvis Asien då vi föredrar kvalitet och säkra leveranser före lägsta möjliga pris.


Vi erbjuder ett komplett programpaket till de flesta bilmärkerna där Audi, Bmw, Mercedes, Porsche, Volkswagen & Volvo är det mest populära.
Genom att erbjuda eftermarknad har vi äkta tuning produkter som gör att bilen förädlas antingen med mera effekt eller styling för ett snyggare utseende, fälgar som gör bilen mer personlig & uppgraderat chassi för roligare körning för gata eller motorbana.


Till Mercedes erbjuder vi tunern Brabus. Till Audi & Volkswagen erbjuder vi tunern ABT Sportline. Till Porsche Brabus & Techart. 


När du har blivit godkänd återförsäljare får du material av oss för att lyckas sälja. Dessutom kan du också få inloggning till vår e-handel som gör att du kan se Dina priser direkt och kan börja handla. Vi har ett omfattande stort lager, grymt bra produktkunskaper med bästa service samt snabb leverans, Vi kan även erbjuda direktleverans till Din kund för att spara Dina och Kundens kostnader + erbjuda snabbare leverans.


Din egen webshop

Tycker Du att det är jobbigt att uppdatera och sköta en webshop? 
Det är Du inte ensam om,  Vi upplever att många inte har tid eller lust att sköta en webshop.
Vi kan hjälpa Dig med det Bilmodecenter e-handel vilket gör att du kan ha en egen e-handel med alla Bilmodecenter produkter, där vi sköter administrerar produkterna, priserna, kampanjer, SEO optimering, digital marknadsföring som gör det möjligt att vi hjälper dig att lyckas. 

För Dig skapar vi ett sömlöst & helt skräddarsytt upplägg för att du som återförsäljare kan tjäna pengar. Du får en digital närvaro & synlighet men behöver själv inte genomföra arbetet som du helt lämnar i trygga händer till oss på Bilmodecenter. Vi blir din digitala kollega där vi frigör tid och kapacitet där du istället kan lägga resurs på något annat. Du behöver inte ens paketera varan eller ha det på lager. Utan allt kan utföras med dropshipping direkt från oss till din slutkund.

Kontakta oss för mer information: Tel: 031- 40 55 56 eller e-post info@bilmodecenter.se 

 


Bilmodecenter är generalagent för dessa varumärken som du kan sälja som återförsäljare.

    

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.