Dalbro

Spacers Guiden

Vad är spacers och varför behöver man spacers ?Vi har skapat en enkel filtrering som gör det smidigt att hitta rätt spacers till din bil.       KLICKA HÄR

Det finns olika anledningar varför man vill använda spacers till bilen men det vanligaste är att man vill förändra bilens spårvidd som betyder att man vill få ut hjulen närmare skärmkanten.
Genom att montera på spacers förflyttar man ut sin hjul ut på bilen. Med detta enkla ingrepp får man ett utseende som gör att hjulen ser bredare ut än vad de kan vara.

Moderna bilar brukar ha högre ET vilket gör att hjulen inte ser breda ut från fabrik. Många bilintresserade tycker det är viktigt att ha bredd som får ett snyggare utseende.
Det finns också konverterings spacers som betyder man byter bultcirkel. T.ex Bilen har 5x108 men fälgarna har 5x120 och en lösning är spacers som gör detta ingrepp möjligt.

Monterar man spacer får man också se över om hjulbultarna, som ev. behövs bytas ut då det i flesta fall kräver att man förlänger längden på dessa när du förändrar bilens spårvidd.

Vi på Bilmodecenter är generalagent för H&R spacers vilket borgar för kvalitet och funktion. På marknaden idag finns självklart olika typer och kvaliteter då många väljer att producera dem i billigt material eller i kina för att få ett billigt inköpspris. Men istället utsätter man ev. kundens säkerhet då fel spacers av material eller annat kan sluta förödande.

H&R tillverkar sina egna produkter med fabrik i Tyskland där tyska ingenjörer designar och utvecklar sina egna kvalitetsprodukter som borgar trygghet & driftsäkerhet.
Med motorsporten i sina rötter där H&R uteslutande tillverkar till allt inom motorsport gör att H&R är en leverantör man är trygg med. Fungerar det i motorsporten i höga hastigheter
vet man det även fungerar lika bra på vanliga gata och vanliga gatbilar.
Spacers | Bilmodecenter är generalagent för H&R spacers | Här är spacersguiden