GDPR
  • Fri frakt
  • Snabba leveranser
Betala med Klarna, betalkort eller direktbetalning.
Fraktfritt från 2500:-
Behöver du tips eller råd?

Info@bilmodecenter.se

031-40 55 56

40 års erfarenhet till din hjälp

Priser inkl. moms

GDPR

GDPR lagen om hantering av Dina kunduppgifter.
25 maj 2018 börjar en ny lag som styr hur Dina kunduppgifter hanteras av oss som leverantör.
Bilmodecenter ansvarar för att Dina kunduppgifter hanteras på ett säkert sätt och inte lämnas ut till obehöriga.

Uppgifter som Du har lämnat till oss vid köp och som sparas är: Namn, adress, telefonnummer,

e- postadress samt uppgivet registrerings nummer på den bil som Du har haft för avsikt att använda varan Du har beställt av Bilmodecenter, i vissa fall sparar vi även personnummer ex, om det gäller ett kreditköp.
Ovanstående uppgifter krävs för att vi skall kunna kontrollera att rätt produkt är beställd samt att produkten kan levereras till Dig på rätt sätt.
Uppgifterna sparas även för att vi skall kunna uppfylla bokföringslagen.
Till viss del kan uppgifterna även användas för att vi skall kunna finna vilken produkt Du har köpt vid en eventuell reklamation eller vid köp av ersättningsprodukt om Din vara skulle skadas eller förkomma.

Dina uppgifter lämnas ut till tredjepart  i vissa fall.

Transportföretag:  För närvarande DHL och Posten.
Namn adress e-postadress och mobilnummer

Kreditföretag:  Klarna
Namn adress e-postadress telefonnummer och personnummer.

Säkerhet för Dina personuppgifter.
Bilmodecenter behandlar Dina personuppgifter på ett säkert sätt. Vi har med hjälp av brandvägg antivirusprogram och SSL säkerhetssystem begränsat risken för att Dina uppgifter kan läcka ut till obehörig.

Lagring av personuppgifter.
Dina personuppgifter lagras maximalt i 7 år från senaste köptillfället.

Din rätt att få ut Dina personuppgifter från Bilmodecenter.
Du som kund har alltid rätt att få tillgång till vilka uppgifter vi har om Dig som person, Du har även rätt att begära radering av uppgifter med begränsning i bokföringslagen.
Om Dina uppgifter är felaktiga har Du rätt att begära ändring i vårt system.

Cookies.
När Du använder vår hemsida/hemsidor godkänner Du funktionen som är till för att hjälpa Dig vid Ditt besök på vår sida, dessutom underlättar det för Dig att hitta tillbaka till våra sidor.
Om Du inte vill godkänna cookies kan Du stänga av funktionen i Din webbläsares säkerhetsinställning.
Tänk på att om funktionen är urkopplad kan det innebära att Du inte kan slutföra Ditt köp hos oss.

Har Du några frågor om GDPR och hur vi hanterar Dina kunduppgifter? kontakta Bilmodecenter via mail info@bilmodecenter.se SKRIV GDPR I ÄMNESRADEN

Tillverkare